Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - علی اشرف افخمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: لازم است به جای روش وثیقه گذاری در بانک ها برای اعطای تسهیلات از روش اعتبارسنجی و رتبه بندی استفاده شود.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، افخمی در جمع صنعتگران و کارآفرینان استان اصفهان با بیان این مطلب افزود: موضوع وثیقه در کشور به یک تجارت تبدیل شده است در حالیکه در هیچ یک از کشورهای دنیا چنین سیستمی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بانک صنعت و معدن با تاکید بر اینکه لازم است نظام بانکی ما برای اعطای تسهیلات به اعتبارسنجی و رتبه بندی واحدهای صنعتی و تولیدی توجه کند، اظهارکرد: این کار، بسیاری از مشکلات موجود را حل خواهد کرد. 

رئیس هیات مدیره بانک صنعت و معدن گفت: بانک ها در هنگام پرداخت تسهیلات باید به اعتبار و طرح های واحدهای صنعتی متقاضی توجه لازم را داشته باشند.

افخمی همچنین با بیان اینکه لازم است نرخ سود تسهیلات برای صنعتگران و کارآفرینان کاهش یابد، افزود: در سال های گذشته نرخ سود تسهیلات تا حدود 30 درصد نیز بود اما با اقدامات صورت گرفته توسط دولت یازدهم و دوازدهم این نرخ به 18 درصد کاهش یافت هرچند هنوز این نرخ سود با نرخ سودهای تسهیلات بانکی 4 و 6 درصدی کشورهای دیگر که به واحدهای صنعتی می پردازند، قابل رقابت نیست.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن یکی از مشکلات موجود در پیشبرد برنامه های توسعه ای را نگاه های کوتاه مدت خواند و بیان داشت: ما باید طرح های بلند مدت تا 50 سال آینده داشته باشیم و به طور خاص بر آن طرح ها تمرکز کنیم.

افخمی با اشاره به اقدامات بانک صنعت و معدن برای تعاملات بین المللی تصریح کرد: این بانک قبل از برجام نیز اقداماتی را انجام داده اما با اجرایی شدن سند برجام و در طول 2 سال گذشته، توفیق های خوبی در زمینه تعاملات بین المللی بدست آورده است.

رئیس هیات مدیره بانک صنعت و معدن، اخذ 400 میلیون دلار خط اعتباری، انعقاد قرارداد فاینانس قطار سریع السیر تهران - مشهد با سرمایه گذاری 7 . 1 میلیارد دلار، اخذ دومین خط اعتباری به صورت قرارداد وام با یکی از بانک های خارجی به ارزش 5 . 1 میلیارد دلار در تابستان سال جاری  و عاملیت تامین مالی برای ورود 11 فروند هواپیمای ایرباس و ای تی آر به کشور را از جمله این اقدامات بیان کرد.

مدیر عامل بانک صنعت و معدن با بیان اینکه این بانک در سه سال گذشته در نیروگاه های کشور برای تولید 6 هزار مگاوات برق سرمایه گذاری کرده است، افزود: تاکنون افزون بر 3 هزار مگاوات آن به شبکه برق کشور متصل شده است.

افخمی همچنین به گشایش اعتبار برای پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان به ارزش 8 . 1 میلیارد دلار با عاملیت این بانک اشاره کرد و گفت: این طرح حدود 40 درصد پیشرفت دارد و امید است تا 2 سال آینده به بهره برداری برسد.

تعدادی از صنعتگران و کارآفرینان در این جلسه خواهان افزایش سقف تسهیلات پرداختی بانک صنعت و معدن به واحدهای صنعتی استان اصفهان، نوسازی تجهیزات و دستگاه های واحدهای صنعتی این استان و توجه بیشتر به صنعت گردشگری شدند.


منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۳۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود