Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن تاکید بر تکمیل سسیتم اعتبار سنجی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات خرد گفت: تحقق این امر گامی بزرگ در نظام بانکی کشور خواهیم بود لذا بانک مرکزی برای این کار باید با اقتدار بیشتری عمل کند.

گروه بانک و بیمه بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «محمد رضا پور ابراهیمی» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون نواقص و ضعف‌های حاضر در سیستم اعتبار سنجی نظام بانکی کشور در پرداخت تسهیلات خرد و همچنین راهکار‌های لازم برای حل این مشکل اظهار کرد: در حال حاضر کمیسیون اقتصادی مجلس به منظور حل اساسی این موضوع، برگزاری چندین نشست و تهیه گزارش‌های تخصصی را در دستور کار خود قرار داده است؛ خوشبختانه پس از جلساتی که میان اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با وزیر اقتصاد و یا رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد، بخش قابل توجهی از گره‌های موجود در این حوزه رفع گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیسیون اقتصادی همچنین درباره علت وقوع این ضعف گرفت: متاسفانه این امر ناشی از عدم وجود بانک‌های اطلاعاتی کامل و منسجم در نظام بانکی کشور در جریان اعتبار سنجی متقاضیان تسهیلات خرد بوده و همین امر باعث شده پرداخت وام‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان به آحاد مردم با تاخیری طولانی و مشکل مواجه شود.


وی کم و کیف پرداخت تسهیلات خرد به کارمندان و بازنشستگان دولتی را مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: در فرایند بررسی ریسک پرداخت تسهیلات، این دو قشر به دلیل مشخص بودن منابع مالی پرداخت حقوق و همچنین امکان سهل الوصول بودن معوقات بانکی، در نظام بانکی کشور اقشاری کم ریسک شناسایی شده و همین امر باعث پرداخت سریع تسهیلات خرد به آن‌ها شده است.


پور ابراهیمی درباره پرداخت تسهیلات خرد به دیگر اقشار نیز گفت: تحقق این هدف نیازمند زمان بیشتری است، اما با این وجود اعضای کمیسیون اقتصادی در جلسات خود با مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تاکید ویژه‌ای بر تکمیل نرم افزاری سیستم اعتبار سنجی بانک‌ها داشته‌اند. در حال حاضر بعضی از بانک‌ها پرداخت تسهیلات با این روش را آغاز کرده‌اند، اما به دلیل ضعف داده‌های اطلاعاتی با اشکالی گوناگون همچون تاکید بر معرفی یک ضامن یا دو ضامن اجرایی شده است.


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تاکید کرد: در حال حاضر تاکید اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس بر این اصل استوار است که طی چند ماه آینده بانک مرکزی پرداخت‌های سلیقه‌ای تسهیلات خرد را سامان‌داده و اعتبار سنجی تمامی بانک‌ها را در سامانه‌ای مشترک انجام شود.

 

وی در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی برای حل این مسئله باید با اقتدار و قدرت ورود پیدا کند؛ با تکمیل سیستم اعتبار سنجی بانک‌ها تا پایان سال، ما شاهد تحقق گامی بزرگ در نظام بانکی کشور خواهیم بود.

پایان پیام//

برچسب ها: اعتبار سنجی ، بانک مرکزی ، علی صالح آبادی ، تسهیلات خرد ، سیستم بانکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000S1f

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اعتبار سنجی بانک مرکزی علی صالح آبادی تسهیلات خرد سیستم بانکی رئیس کمیسیون اقتصادی کمیسیون اقتصادی مجلس پرداخت تسهیلات خرد نظام بانکی کشور سیستم اعتبار اعتبار سنجی بانک مرکزی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن

براساس آمار بانک مرکزی، تاکنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادهای تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین، بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند